جديدترين خبر روز

وضعيت زندانيان سياسي در ايران





زندانيان سياسي در ايران


۱۲میلیون

فردای روزی که «سفرای ۴۵ کشور» در حال متعجب شدن از شرایط مطلوب و امکانات فراوان در اوین بودند[بازدید سفرا از اوین؛ اشتغال! به همراه آواز!]، «رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام»گفت: «وضعیت فقر در کشور بسیار نامناسب است به گونه ای که ۱۲ میلیون تن، زیر خط فقر مطلق قرار دارند و ۲۵ تا ۳۰ میلیون تن، زیر خط نسبی فقر بسر می برند.» [ایرنا ۱۵ تیر ۹۶]




شهادت
گویا او خبر نداشته است که صبح روز قبل یک نمایش حقوق بشری در زندان اوین برای «۴۵ سفیر خارجی» ترتیب داده شده است که در آن نشان داده شده بود که در جامعه ای که از بحران بیکاری رنج می‌برد در زندانش مسئله اشتغال حل شده است.
محمد مخبر دزفولی هرچند کمتر از نصف آمار ۲۵ میلیون فقیر مطلق را که قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری ولایت فقیه ارائه کرده بود [۲۵ میلیون فقیر مطلق در دوران خامنه ای]، عرضه می‌کند، اما به بازتایید واقعیت هایی می‌پردازد که با توجه به مقام رسمی اش، در حکم یک شهادت تاریخی است.

بورکینافاسو
مخبر دزفولی گفت: «ایران، بورکینافاسو نیست، کشوری است که منابع دارد. چهارمین ذخائر نفتی دنیا را داریم». مخبر دزفولی افزود: بیشترین ذخائر گاز دنیا در اختیار ایران است.
اضافه بر نفت و گاز، مخبر دزفولی اعلام می‌کند که «رتبه اول را در زعفران، پسته، خاویار، زرشک و انار در دنیا داریم» و «۹۵ درصد زعفران دنیا مال ایران است در حالی که تنها ۴۰۰ میلیون دلار از آن استفاده می‌کنیم. مرکز زعفران در خراسان شمالی و جنوبی است و مرکز پسته در کرمان است الان وضعیت اشتغال در این استان ها چگونه است؟»
البته سفرایی که از اوین بازدید کرده اند می‌توانند شهادت بدهند که موضوع اشتغال در آنجا حل شده است.

دَیِّر
ساعت ۸:۱۰ صبح ۲۹ اسفند به دنبال بارش های شدید، شهرستان دیر در استان بوشهر با پدیده سونامی یا به تعبیری دیگر «سیش» مواجه می‌شود؛ آنچه باعث ورود موج های بلند و جریان آب به ساحل بندر دیر، عسلویه و نخل تقی شد. حادثه ای که باعث بر جای گذاشتن تعدادی زخمی و مفقود به همراه وارد کردن خساراتی به ساختمانها و قایقها می‌شود.
در حالی که زندگی مردم تا این حد بی ارزش و آسیب پذیر است رئیس روابط عمومی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی با اشاره به وقوع سونامی در بندر دیر گفت: «خوشبختانه هیچ خطری مجتمع‌های گازی پارس جنوبی را تهدید نمی‌کند، اما با این حال تمام نیروها در آماده باش کامل هستند».
با نگاهی به وضعیت بندر دیر و فقر زیر ساخت هایش، کاملا آشکار می‌شود که این مردم هیچ سهمی از مجتمع گاز پارس جنوبی و منافع کلانی که از آن عاید نهادهای خاص می شود، ندارند. در حالی که بندر مصیبت زده دیر با مجتمع مذکور فقط ۹۰ کیلومتر فاصله دارد. و از نظر سخنگو و رئیس روابط عمومی شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی آنچه اهمیت دارد این است که «شرایط تولید گاز در پارس جنوبی به شکل طبیعی و عادی ادامه دارد.» به گفته مسئولان! شرکت ملی نفت ایران، هم اکنون روزانه ۵۵۰ میلیون متر مکعب گاز شیرین از مجمتع های پارس جنوبی تولید و به خطوط سراسری تزریق می شود. البته چیزی از آن به دیر و جاهای دیگر استان، تزریق! نمی‌شود. [دفن دَیِّر در زیر آب! خونسردی پارس جنوبی!]


سواحل
مخبر دزفولی می‌گوید: « دو هزار و ۷۰۰ کیلومتر به دریای بین المللی دسترسی داریم هر کشوری که ۲۰۰ کیلومتر مرز دریایی داشته باشد ۲۰۰ میلیون نفر باید آن را اداره کند؛ در حالی که تمام شهرهای آباد دنیا در کنار دریاست اما فقیرترین و بیچاره ترین شهرهای ما در کنار دریا قرار دارند مردم را از کنار دریا بردیم در کویر و به آنها می‌گوییم، کشاورزی کنید.»
بازهم به نظر می‌رسد که مخبر دزفولی، آبادانی! زندان اوین را از یاد برده است.

ما را در تلگرام همراهی کنید

ما را در اینستاگرام همراهی کنید




نظرات

  1. اطلاعات بيشتري در رابطه با اين بلاگ براي من بگذاريد

    پاسخحذف
  2. لطفاً اطلاعات بيشتري بگذاريد

    پاسخحذف

ارسال یک نظر